22.12.08

Joulua & Uutta Vuotta!/Seasons Greetings!

18 kommenttia:

 1. Samoin Iines, ja kiitos kuluneesta vuodesta myös sinun blogissasi!

  VastaaPoista
 2. ripsamuru

  ensi vuodeksi toivon meille kaikille älykästä pehmeyttä ja aikaansaapaa epätehokkuutta. uutta elämää ei fraseologialla esiin manata, suuria tekoja odotellessa tehdään pientä, hauskaa ja tärkeää!

  öljypuun oksaa nokassaan kantavaa uutta vuotta sinulle ripsa!

  VastaaPoista
 3. Tervehdys oi rauhanlintu meri!

  Sattumoisin tänään oli pitkä keskustelu tutun iranilaisen kanssa. Rupean ymmärtämään että on olemassa ateistimuslimeja...

  VastaaPoista
 4. Varsin hieno kuva sinulla? Mistähän se on, vaiko kenties kenen?

  Kaikin puolin miellyttävää joulua ja erinomaista uutta vuotta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Hannah, eikös olekin vain hieno? No minä ihan itte oon sen värkännyt erimoisista aineksista.

  Todensanoakseni pohjana on poikani Ilmarin ottama kuva Astorian suomalaiskaupungista Oregonin rannikolta.

  Mutta enhän mä sitä voi poijan nimihin enää antaa!

  VastaaPoista
 6. Ei vain, piti sanoa kanssa että on ollut kivaa kirjoitella ja kinatakin kirjoista kanssasi pitkin vuotta! Jatkukoon keskustelu!

  VastaaPoista
 7. Sitä samaa sinulle täältä Luxemburgista.Tampereelle Junamatka sujui hyvin, en ollut siinä junassa jonka alle hyppäsi hirvi. Onneksi muuten olisin myöhöstynyt lennolta. Nyt soi ruokakelli. Täytyy mennä syömään.

  Terv. Anita

  VastaaPoista
 8. No sentään ei ny tullu rumihia!

  Vai että jo ruokakellokin soi, eikös ole kivaa! Millainen siellä on keli? Täällä sataa jotain epämääräistä ja kylmenevää luvataan.

  Maasson hanki ja Onkilahtikin jäässä!

  Terveisiä Luxemburgiin ja viettäkää mukava joulu!

  VastaaPoista
 9. Kuvasta tuli mieleeni pilvi sienenmuotoinen. Toivottavasti sellaista ei enää koskaan minkään kaupungin yllä nähdä, ja nyrkkipyllypulukin voisi tökkiä persauksiinsa vaikka öljypuunoksia.

  VastaaPoista
 10. Ihan totta? Minusta kuva näyttää otetun lähinnä Huippuvuorilta ja kyllä keväämmällä tai sitten vaihtoehtoisesti kyseessä on Etelänapamanner just nyt ja laskevan auringon kylmä hehku.

  Mutta koskaanhan tulevaisuudesta ei silti voi olla ihan varma. Sun ja mun elinaikana maailma on muuttunut ihan tajuttomasti.

  VastaaPoista
 11. Täällä paistaa aurinko, lämmintä on plus 8. Kävin keskustassa ottamassa joulukuvia ja lasten kanssa jätskillä.

  VastaaPoista
 12. Toivottavasti hirtettyjä joulupukkeja ei ole hirveästi tänä vuonna.

  Ja ulkona söitte jätskiä? Katsoin kartasta että onhan se kyllä aika lailla etelämmässä, saas nähdä tuleeko kylmät sinne, kun nyt alkaa pohjoisesta puhaltaa!

  VastaaPoista
 13. ripsa

  piti vielä toivottamani hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta

  VastaaPoista
 14. Kalevi! Ilman sua ja sun blogias tämä mailleen menevä vuosi olisi ollut paljon köyhempi. Osaan minäkin puhua ilman sarvia ja hampaita.

  Vaikka meillä on nyt monta blogia tuon sinun yhden ja ainoakaisen sijasta (siis meidän kommentoijien näkökannalta katsoen), niin onneksi ei ole mikään ongelma kellään käydä kylässä.

  Otahan rauhallisesti, mutta luulen että joulusi tulee olemaan ihan mukava.

  Ilimari soitti, sitä jännitti se bravuurinumeronsa tänään n. klo 4-5 iltapäivällä, Ida on sentään jo 4 ½ vuotta. Elsalle tämä on myös jo toinen joulu, vaikka ekaa se ei varmaan enää muista. On mahdollista että Elsa muistaisi tämän, mutta hyvin harvinaista.

  VastaaPoista
 15. Kaikille!

  Ensiksi: olette tehneet tämän blogin-rääpäleyritykseni hienoksi harrastukseksi, jonkalaista en ollut osannut ennen kuvitellakaan. Muistaakseni aloitin tammikuussa tänä vuonna.

  Toiseksi: on ollut hyvä nähdä ja saada kommentoida erilaisia ajatuksia maailmanmenosta ja miettiä asioiden tilaa eri näkökannoilta - mikään ei voisi olla sen kasvattavampaa.

  Kolmanneksi: Blogistan kaikkiaan on tietysti hirmuisen iso, mutta tämä yksi pieni suomalainen kulma, esimerkiksi sellaisena kuin se näyttäytyy monen bloggaajan sivupalkissa, on mielestäni korkeatasoinen. Kyllä tämä alkaa olla oikea verkko.

  Viimeiseksi: miettimistä pyhien ajalle. Törmäsin eilen tällaiseen linkkiin: http://earthobservatory.nasa.gov/images/imagerecords/9000/9078/npseaice_amsre_2008252.jpg

  jossa näkyy aika konkreettisesti pohjoisnapamme tila. Siinä on kysymys, tuossa jään häviämisessä, lastemme ja lastenlapsemme kohtaloista.

  Yritetään nyt edes voida tehdä sille jotain! Edes omalla kohdallamme!

  VastaaPoista
 16. Joulua!

  Pieni pakkanen yrittää iskeä kynttään Turkuun, niin että kun viime viikon litisi ja märkäsi, niin nyt kaasuttelevat autot sen lisäksi että kaasuttelevat nostavat pölyä kadulta, kuin olisi kevät.

  Mietin maailman vesitaloutta; meidän 8 kg kinkusta tuli 1,5 litraa vettä. Kuinka monta kinkullista vettä pelastaisi kuivan osan maapallosta, vaikkapa Kalaharista.

  Sain pohtimista. Niin tuo joulutoivotus: Hyvää ja Rauhaisaa sellaista. Rauha asuu meissä itse kussakin, sisässämme.

  VastaaPoista
 17. Juhani! Meillä on kylmä. Kylmempi kuin tähän mennessä kertaakaan talvella. Linnuille ollaan rahdattu ruokaa ulos.

  Syötiin ihan tavallista ruokaa, pastaa ala Leo, joka on mieheni ja perheen kokki. Ei ollut vieraita, eikä ole tarvinnut niiden takia olla ylikoreita.

  Kynttilät palavat, se tekee pimeyden hyväksi.

  Niin, kuvan tarkoitus oli sanoa sekin että Kalahari laajenee ja napajäätiköt kuihtuvat. Minä puolestani mietin onko kinkuillamme jotain osaa eli arpaa tähän.

  Rauha asuu jos asuu. Toivottavasti nyt ollaan rauhassa!

  VastaaPoista

Kommentointi on suotavaa, mutta ei pakollista