20.1.08

Sunnuntaina

Ajattelin aloittaa.

Sitten ehkä joskus lopetankin.

8 kommenttia:

meri kirjoitti...

nyt on väännetty sähkövalo salonkiin! ihanaa!

Ripsa kirjoitti...

Täällä ovat tosiaan valot katkeilleet viime aikoina. Toissayönä heräsin siihen klo 2 että oli ihan pimeää.

Koko kaupunki oli pimeänä. Repaleisia pilviä ajelehti kuun editse, kuin missäkin halo-efektissä.

Anita Konkka kirjoitti...

Tervetuloa Blogistaniin! Pistä blogisi Blogilistalle. Sieltä näkyy milloin päivität. Tosin näkyy se myös RSS- syötteistä, mutta kun olen tottunut käyttämään Blogilistaa. Saat sen kautta lisää lukijoita. Kunhan ehdin laitan blogisi omaan sivupalkkiini.

Sari kirjoitti...

"kannustava taputus"

meri kirjoitti...

sari!

luin aamupäivällä blogistasi seuraavan tekstin: "olen tuumaillut asunnon feng shui-tilannetta: onko keittiöveitsien terät neutralisoituneet, jos niiden yllä roikkuu huonekasvi"

en tiedä fen shuista juuri mitään ja ehkä siksi minua hilpistytti tuo kuvauksesi kovasti.

menin sitten työpäivän jälkeen ystäväni luokse teelle. hän oli kiinnittänyt täysikokoisen sahan olohuoneensa seinälle. sen terät sojottivat vihaisesti ikkunaan päin.

hiukan hölmistyneenä kyselin tuon taideripustuksen luonnetta ja hän kertoi sahan terien neutralisoivan ikkunaa vastapäätä olevan terveyskeskuksesta tulevan sairaala-energian.

onko tosiaan noin? tämä feng shuin paimentaminen kuulostaa taitoa vaativalta tehtävältä.

Ripsa kirjoitti...

Huh. Jos sairaala tulee neutralisoiduksi sahalla, niin kyllä minua rupeaisi pelottamaan mennä sairaalaan.

Mutta feng shui on kai enimmäkseen leikkiä. Paitsi sitä voisi ajatella totena ja leikkiä sitten sellaisia totuuksia.

Sari kirjoitti...

Feng shui on mielikuvituksellisin tapa mieltàà sisustusta! Jotain peràà kai siinà on, ettà materiaalit, vàrit ja muodot vaikuttavat kaikenlaisiin energianpyrskàyksiin, mutta aivan varma en ole noista sahan voimista sittenkààn! :)

Ripsa kirjoitti...

Nimen olen kyllä kuullut, mutta itse ajatusta en ole tajunnut.

Ameriikassa, jossa kaikki on suurta, on kokonainen instituutti omistettu feng shuille. Näin se mainostaa itseään:

"Founded by Master Larry Sang in 1991, the Institute has grown to be the premier center for learning:

* Feng Shui
* Chinese Astrology
* Chinese Arts

Our Feng Shui classes, as well as our Chinese Astrology and Chinese Arts classes are offered both online and in a classroom environment.

The Institute offers Online Feng Shui Classes, a Bookstore, Ebooks, and a Discussion Forum to aid your learning Feng Shui. Be sure to take the free online Feng Shui seminar to learn more about this fascinating study."

Eli siitä vain Meri ja Sari suoraa päätä on-line-seminaariin! Toivottavasti ne eivät sentään rahasta, siinähän menisi ilmapiiri pilalle.

Jostakin olen päätellyt että kyse on sisustuksesta. Siitä aiheesta ei varmaan mikään seminaarikaan saisi minua oppimaan mitään.

Kotona on kirpputoritavaraa ja roskiksesta dyykattua suurin osa. Joku feng shui-ekspertti epäilemättä löytäisi jotakin logiikkaa esimerkiksi väreistä ja järjestyksestä.

Minusta mukavinta on että kun pudottaa kirjan jollekin tuolille, voi olla varma, että kukaan ei ole korjannut sitä alassuin-asennostaan kirjanmerkillä varustettuna lähimpään kirjahyllyyn.